Meet BeCasual

Te salut cu drag! Esti curios sa descoperi lucrurile prin care se identifica BeCasual? Make yourself at home :-)

Inainte de toate, trebuie sa iti marturisesc un lucru foarte important: BeCasual are un viciu...cel mai frumos viciu, considerat unul dintre cele mai relaxante obiceiuri, si anume: SHOPPINGUL. Aici nu vorbim insa, de shoppingul clasic in magazine, pentru ca nu este placut si nici relaxant haosul si aglomeratia din magazine in perioada reducerilor pe care o asteptam cu totii, constienti fiind de preturile exagerate (mda, chiriile sunt mari), ca sa nu mai vorbim de frustrarea provocata de timpul pierdut, ca la sfarsitul cursei sa realizam ca nu ne-am ales cu nimic.

Si da, Becasual este shopaholic online, pentru ca online-ul este mult mai ofertant spre deosebire de magazinele din mall, gasim produse de la branduri neexistente la noi, dar foarte populare si cool inafara, astfel ai mai multe sanse sa fii autentic si sa te diferentiezi de ceilalti prin outfitt-ul tau. De cate ori nu ti s-a intamplat sa te intalnesti cu persoane pe strada care aveau aceleasi piese vestimentare ca ale tale achizitionate din mall?

Asa a luat nastere BeCasual, din pasiune pentru shoppingul online si mai ales din dorinta de a-l face sigur si mult mai accesibil tie. Nu trebuie sa te stresezi pentru posibilele riscuri folosindu-ti cardul de credit sau sa-ti faci griji pentru taxele de transport a caror valoare depaseste uneori produsele in sine si nu iti vei bate capul cu termenii si conditiile de cumparare. Lasand toate astea in seama lui BeCasual, singura ta preocupare va fi sa-ti gasesti outfitt-ul perfect! Pentru mai multe detalii despre comenzi apasa aici.

BeCasual exprima, totodata, o atitudine: aceea de a fi diferit, de a-ti contura propriul stil, pentru ca stilul este personal, nu presupune sa urmezi o turma si nu exista reguli de a fi tu insuti. Credem cu tarie ca stilul vine din interiorul tau, din ceea ce esti tu, ceea ce te defineste ca persoana si din lucrurile care iti plac si te inspira.

And remember: Moda se schimba, dar stilul ramane!